Ny nettside

Den 2.januar flyttet FIKS inn i nye kontorer. I dag får vi nye «lokaler» på internett. Begge deler har mye å si for den daglige driften, men for medlemmer av kontrollutvalgene og andre er det nok de nye nettsidene som betyr mest. Vi gjennomfører en trinnvis omlegging og håper du er litt tålmodig med oss i overgangsfasen.

Våre nettsider er til for både medlemmer av kontrollutvalgene og andre som trenger informasjon om kommunal revisjon og kontroll. Det er mye informasjon som er lagret gjennom årenes løp, og denne informasjonen skal vi ta med oss til de nye sidene, slik at du som bruker kan finne det du trenger.

En del strukturelle endringer og forbedringer av sidene er gjennomført, og innholdet er nå kategorisert i nye hovedgrupper, som du finner i menyen øverst.

Vi håper du blir fornøyd – og har du innspill til oss når det gjelder brukervennlighet eller om du savner noe på de nye sidene, ta gjerne kontakt med oss på FIKS@follofiks.no eller Tlf. 64 96 20 58.